Мій сайт
Головна » 2011 » Березень » 17 » (100%) Харчова промисловість: економити або робити?
19:47
(100%) Харчова промисловість: економити або робити?

Скорочення не оминуло більшість галузей, приємними виключеннями стали, харчова промисловість та окремі сегменти сільського господарства. Продовольство і напої, тобто Харчова промисловість від економічного спаду постраждала мінімально: на початку 2009 спад, згідно з оцінкою Центру макроекономічного аналізу і короткострокового прогнозування, склав лише дві соті відсотка. Виробництво крупи, цукру, навпаки, має позитивну динаміку. У періоди минулих економічних криз харчопром і пов'язані з нею галузі вважалися найбільш стабільними. Яскравим тому прикладом є сфера швидкого харчування, що з'явилася в 1920-ті роки в Америці. Піонером у цій області стала компанія Вайт Кастл, яка відкрилася в 1921 році в штаті Канзас. Попит на гамбургери за 5 центів вистояв у Велику Депресію, Другу Світову війну і менш глобальні економічні стогнаціі. ... А їсти хочеться завжди - говорить народна мудрість. Саме час скористатися ситуацією. Справа, побудована на фізичній потреби в їжі і воді, може стати більш, ніж рентабельним виробництвом. Тому сьогодні саме час розставляти пріоритети і звернути пильну увагу саме на продовольство і напої, наприклад, виробництво, постачання, оптовий продаж, роздрібна торгівля продуктами харчування, відкрити фаст-фуд кафе. Благо, що недоліку в постачальниках немає. На електронних торгових майданчиках b2b можна знайти всі необхідні в бізнесі деталі, від продовольства і напоїв до устаткування для кафе і ресторанів. За перші кілька місяців постійного інформування про кризу у ЗМІ часто з'являлися песимістичні для харчової промисловості статті. Однак не все так погано. Головне підстава - зимові місяці традиційно вважаються зниженням загальної купівельної спроможності, ніж надією. Крім того, харчова промисловість, як не крути, знаходиться під опікою держави, адже вона є частиною агропромислового комплексу країни. Є ідея Запустити бізнес у кризу не складніше, ніж під час економісечкого підйому, а іноді в чомусь легше. У той час, як багато гравців залишають ресторанного бізнесу, деякі заклади обмежуються лише зміною власника, тобто Найчастіше відбувається ребрендинг і нова маркетингова стратегія. На зміну старим приходять нові гравці. Ідея відкриття фаст-фуд кафе лише на перший погляд може здатися божевільною: У людей немає стільки грошей. За словами експертів, та й самих споживачів, ціна на сьогоднішній день визначає затребуваність фаст-фуд індустрії. Структура відвідувачів подібних закладів виглядає умовно таким чином: працівники довколишніх компаній в обідню перерву; школярі і студенти, і їх малобюджетне проведення вільного часу, святкування днів народжень | розвага у вихідні]; відвідувачі великих торгових центрів (з дітьми і без). економічний спад не час для паніки. Потрібно зайняти активну позицію, щоб не довелося шкодувати про втрачені можливості завтра. Читайте статтю далі на Бізнес Порталі B2B. Приємного апетиту


Дубликат статьи: (0%)
Переглядів: 614 | Додав: w1zard | Рейтинг: 0.0/0

Категорії розділу

Події [3]
Тільки екстренні та надзвичайні новини
Світові події [4]
Останні події, що трапились у світі.
Українські події [8]
Події, які трапились в межах нашої державии, чи стосуються України
Бізнес [3]
Новини та події із бізнес-світу
Наука і техніка [3]
Новини, що трапились у світі науки або технічних досліджень
Спорт [1]
Спортивні новини та досягнення
Культура та мистецтво [2]
Новини культурного та художнього світу
Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0